WHO CARES 


  

Alltså ibland blir man riktigt glatt överraskad. Den här heldressen från >>Madlady kostar bara några hundra kronor men ändå sitter leggingsarna svinbra (långa i benen, höga i midjan och håller sig kvar uppe när man rör sig) och kvalitén på hela settet känns suveränt. Mitt problem nu blir att jag vill ha ALLA mönster och färger. Hela settet är perfekt när man reser, myser eller bara vill ha bekväma men maxcoola kläder på sig. Jag är helt såld!

Tröjan är tyvärr slut på lager för tillfället.
Leggings: >>HÄR

Det finns massor av varianter. Här är några fler ↓
PicMonkey Collage

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - Älskade River Island

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *