Panikångest, stress och trauma.

Imorse kl 10.15 hade jag mitt första inbokade psykolog-samtal. Jag har länge undrat hur det går till, hur man känner och vad som diskuteras. Jag har också själv känt att det är tabu att gå till psykolog när man är en ”vanlig” person. Jag har väl inga problem som jag behöver ta upp hos en psykolog? Jag är ju normal.

Jag önskar att jag hade bestämt mig tidigare. Alla har vi spöken som ligger och gror i oss. Jag har sett mig själv som en bekymmerslös person. Och jag har nu förstått att det är ju det som är mitt bekymmer. Det finns inte glädje i allt och alla uppskattar inte energin jag lägger ner på dem. Inte förrän jag fick min första panikångest-attack tog jag tag i att boka in psykologtid.

Jag önskar att jag hade sett denna video på en annan tjej i min ålder för flera år sedan. Därför har jag gjort den för er. Ni är inte onormala för att ni går till psykolog. Ni är starka 🙂

 

Posted in: Personligt

You might also like

Alexandra Nilsson - No surfing pics yet... Caroline Roxy - Perfect porridge Alexandra Nilsson - NLY man party Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS
 • Johanna

  Att jag gick till en psykolog är det bästa beslut jag gjort i hela mitt liv. Rekommenderar det till alla! Och det är som du skriver man tror man är svag om man visar sig svag. Efter 7 månader insåg att jag aldrig varit starkare som den skynda jag tog.

  Jag var min psykologs lilla fågelunge som han räddade, och det gjorde han med bravur. Jag har honom att tacka allt för.

  Hoppas du får en bra tid hos din kvinna! Lycka till!

  Massa massa massa cyber kärlek <3

 • Petra

  Åh vilken fin video du gjort! Så modig och klok Lisa! Tack för att du delar! ?

  Bamsekram!

 • Sebastian

  Du är en förebild!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *