AVSNITT 3 & TOPPLISTAN!

Nu börjar vi komma igång på riktigt med poddandet och det känns så kul. Vi ligger på 115e plats på topplistan av 76.000 poddar efter 2 avsnitt (!!!) Vi börjar bli sammansvetsade och mer medvetna om vilket innehåll som intresserar ER.

Skapa Skillnad podden avsnitt 3: PRESTATIONSÅNGEST

Den är ständigt närvarande och tar sig alltid olika former; pressen på dig själv. Kraven på att klara av, hinna med, vara snygg, hålla kontakten och aldrig göra fel. Ingen dömer en så hårt som en själv och det är just prestationsångest som avhandlas i >>Skapa skillnad-podden den här veckan.

Jag berättar om min återkommande morgonångest och känslan av att andra förväntar sig att jag alltid ska vara glad. Vi ger dessutom tips på hur man kommer ur dåliga dagar och >>Kissie erkänner om hon gjort rumplyft eller inte…

 

Lyssna på Skapa Skillnad-podden HÄR

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Caroline Roxy - SUMMERBURST Sandra Lindahl - Vårdepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *