NÄR EN IDÉ BLIR SUCCÉ

Okej. Kan jag få en sekund att smälta detta? Vår Podcast. Skapa Skillnad podden. Som från början var ett förslag över ett möte med bland annat fantastiska Tess Modig på MTG. Den idén, podden, ligger nu på 11:e plats på Podcasters topplista över hela Sveriges poddar. Det går ju inte att ta in. Hur ska jag kunna göra det? Vi har gått om Filip och Fredrik, Fredagspodden, Den Friska Vargen – ALLA poddar som jag sett upp till, gråtit till, rest tillsammans med och skrattat med tills jag fått magknip.

Jag är så stolt över oss tjejer som vågade satsa på detta viktiga. Stolt över Katri, som kom på själva idén om >>SkapaSkillnad.nu. Och stolt över mig själv som tagit mig hit.

Om du sitter i mobilen kan du lyssna på podden i Podcaster, då får du även gärna ge oss en recension så vi får höra vad du tycker!

Om du inte redan lyssnat på Skapa Skillnad-podden och sitter vid datorn så kan du lyssna HÄR

instabild-torsdag-1

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Caroline Roxy - SUMMERBURST Sandra Lindahl - Vårdepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *