ANLEDNINGEN

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 10.37.50

Här är den. Anledningen till varför jag ville vara med och starta upp >>SkapaSkillnad.nu och >>Skapa Skillnad-podden från början. Dessa vidriga ord är skrivna till mig i förrgår. På Midsommardagen. Solen strålade och mina vänner skrattade runt mig. Från tio fingrar på ett tangentbord någonstans i Sverige skrevs detta direkt till mina glada Midsommarögon fästa på mobilskärmen. Det isar till i magen. Det gör det nog för alla som läser liknande ord om sig själv. Jag kan dock med glädje säga att jag inte ägnade mer än några sekunder att tänka på det efter jag läst. Hårda ord mot mitt utseende är det jag oftast får slängt i ansiktet och någonting jag vant mig vid. Hemskt nog. Det går inte djupt – längre – utan skapar istället någon slags styrka i att någon försöker trycka ner mig  för att jag är ”för stark” och ”för självklar”. Jag älskar mig själv för den jag är. Både fysiskt och psykiskt.

Men alla känner inte så inför sig själv. Alla har inte varit tvungna att bygga upp den motståndskraftiga mur av styrka kring sitt yttre som jag har under flera år. Liknande ord skrivs till skolungdomar också. Unga vuxna som inte hittat den säkerhet i sig själv som krävs för att ta emot nedlåtande ord med en snabb ilning i magen följt av en klackspark av glittrande stjärnor och kärlek.

Ines, eller vad du egentligen heter bakom skärmen, fira Midsommar med glädje och gemenskap nästa år. Se till att omge dig av människor som tycker om dig som du är. Som kramar dig när du är ledsen och som lyssnar med entusiasm när du känner någonting starkare än vanligt. Jag förstår att du säkerligen har svårt att lita på andra, att du gått igenom mörka perioder och att det är svårt att älska sig själv alla dagar. Men glöm aldrig att det är fett coolt att vara snäll. Jag tror på dig <3

Skärmavbild 2016-06-27 kl. 10.54.33

You might also like

Paulina Danielsson - Love life osv. Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Caroline Roxy - SUMMERBURST Sandra Lindahl - Vårdepp
  • Melissa

    Jag tycker du verkar vara fruktansvärt vacker både på insidan och utsidan, ha en bra dag! 🌸

  • Soffan

    Jag har precis börjat följa din blogg och tycker verkligen att du verkar ascool. Du är snygg och orginell och ser så sprudlande glad ut. Jag får energi av dig och din blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *