TVÄTTKUNG, TYDLIGEN

Morning finisar! 

Jag har egentligen jättebråttom till Stockholm men istället för att se till att bli klar och äta innan jag sticker så har jag satt igång ett kvättprojekt. Jag blir galen på mig själv. Kan inte sängkläderna vänta liksom??

Idag är sista dagen i Sverige på några dagar. Jag drar nämligen en sväng till Spanien, Alicante, imorgon! Innan dess ska jag hinna spela in pod på MTG i Stockholm, packa. Och TYDLIGEN tvätta!

Hoppas ni mår strålande mina stjärnor. Ni är värda allt, det vet ni <3
_________________________________________________________

Uppdat. Jag hann till tåget OCH köpa islatte på Sandys. Snabb som katten 😉

Posted in: Personligt

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Sandra Lindahl - party Josephine Qvist - GOTT OCH NYTTIGT?? HOW? Caroline Roxy - New campaign shoot Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Aurora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *