JAG HAR STYRKAN!

styrka

Underklädes-set >>HÄR och HÄR

Jag har vaknat med en sådan otrolig styrka inuti mig idag. Jag tror det är boken (Läs vilken >>HÄR) som gett mig den. Att få insikt är att växa och att få en lösning är framgång. Jag känner mig som en björnmamma fri från hot. Stark, frisk och fri! Jag har så mycket styrka, engagemang och lycka i mig i grunden men ibland kan det täckas över med ett täcke av ängslan och oro – så har det varit hela mitt liv. Men mest är jag skitstark och full av positiv energi. Som nu.

Jag har tränat imorse, 45min, precis lagom tid för mig. Efter det gick jag och köpte en asgod kaffe på stan innan jag traskade hem i morgonsolen mot den nya lägenheten. En fantastisk morgon med andra ord!

Jag hoppas du också kan hitta din inre björnmamma idag, annars kryper hon säkert fram imorgon ♥

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *