ATT VAKNA TILL DETTA

”Jag lysande på din pod för ett tag sen och sen dess har jag tänkt mer på livet och hur man ska tänka å massa . Jag och min syster har bråkat sjukt mycket men de du sa med att de bara är strunt att bråka ändrade allt, jag slutade bry mig när hon skrek mot mig å ja nu har vi slutat bråka, för mig är du en super bra förebild jag älskar dig. Du har gjort så att jag har börjat tänka mer på saker innan jag gjort saker så allt har slutat bra.+ känner igen mig i dig så mycket!! LOVE!!”

Att vakna till detta är minst sagt magiskt. Att kunna påverka människor positivt och att kunna ge dem en knuff i rätt riktning är det vackraste jag vet! Och när jag, som i detta fall, får det bekräftat så påverkar ni mig precis lika positivt. Fantastiskt va? GODHETEN SEGRAR!!


You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *