JUST DO IT


Igår när jag och Mike gick en promenad vid vårt fantastiska hotell >>Clarion Amaranten, träffade vi denna tjej. Hon ropade mitt namn från ett café på andra sidan gatan och jag sprang över för att hälsa. Det visade sig vara en tjej som läser min blogg och så fort vi kramades rullade hennes tårar ner för kinderna. På hennes arm hade hon tatuerat ”just do it”. Hur coolt? Hon berättade hur mycket mina ord peppar henne och hur viktigt det är att jag kämpar för unga tjejer. DET mina vänner är uppskattning deluxe. Jag var mållös över hennes reaktion och vi kramades säkert tre gånger, länge. 

You might also like

Caroline Roxy - Workflow Sandra Lindahl - Vårdepp Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Paulina Danielsson - Brun utan sol

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *