SVALLET

Jag fick en hel del frågor angående mitt hår i helgen. Och nej tyvärr, jag har inte fixat det själv. Det är duktiga >>Emilie på >>Rapunzel i Uppsala som fönat det som en gudinna. Jag kände mig såå himla fin hela helgen. Själv är jag inte jätteduktig på hår så det är jättelyxigt att få hjälp!

Att gå och tvätta, föna och styla håret hos frisör är verkligen någonting jag skulle vilja göra oftare. Jag tvättar håret ungefär en gång i veckan så jag hinner verkligen njuta av frisyren. Men jag har ju förstått att de flesta tvättar håret så gott som varje dag så det blir relativt kortvarig lycka. Men vore det inte fett med en blow out bar i Uppsala? Billigt och effektivt. För att ALLA är värda att känna sig fina i håret!! Kan inte någon av er påhittiga och drivna läsare ordna det?? 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - U-Bahn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *