SVALLET

Jag fick en hel del frågor angående mitt hår i helgen. Och nej tyvärr, jag har inte fixat det själv. Det är duktiga >>Emilie på >>Rapunzel i Uppsala som fönat det som en gudinna. Jag kände mig såå himla fin hela helgen. Själv är jag inte jätteduktig på hår så det är jättelyxigt att få hjälp!

Att gå och tvätta, föna och styla håret hos frisör är verkligen någonting jag skulle vilja göra oftare. Jag tvättar håret ungefär en gång i veckan så jag hinner verkligen njuta av frisyren. Men jag har ju förstått att de flesta tvättar håret så gott som varje dag så det blir relativt kortvarig lycka. Men vore det inte fett med en blow out bar i Uppsala? Billigt och effektivt. För att ALLA är värda att känna sig fina i håret!! Kan inte någon av er påhittiga och drivna läsare ordna det?? 

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *