SOAKED IN HIS PERFUME

hoodie

MATTE LIPGLOSS >>HERE

Idag har jag inte gjort många spadtag. Hämtat ut ett paket från Madlady och myst lite med Petjo som är bakis idag. Vi har lyssnat på ny hiphop-musik som släppts på Spotify. Han har precis lärt mig att det släpps nya låtar varje fredag på Spotify – jag hade ingen aning. Jag som brukar ha koll på sådant! Men icke. Nu vet ni också 🙂

Jag har strosat runt i Mikes hoodie idag. Hur mysigt är det med kläder som doftar killparfym? 

nike

1  /  2  /  3  /  4  /  5

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Digital Queen Sandra Lindahl - Fyller läpparna Paow - When you love someone. Sponsored - Hannalicious @ NAKD Paulina Danielsson - Mitt örhänge? Paulina Danielsson - Godmorgon.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *