Är du Årets Glasögonbärare 2016?


Nu startar Specsavers tävling Årets Glasögonbärare. Klassisk, sportig, retro, glammig – oavsett stil letar optikkedjan efter personer som bär sina glasögon med stolthet och integritet. Kanske är det du?

Tiden då glasögon uppfattas som en tråkig nödvändighet är förbi. Idag har glasögonen status som en viktig modeaccessoar, en detalj som du kan variera utifrån tillfälle, humör och säsong. Använder du bågar för att lyfta en klädoutfit och för att förmedla din stil och personlighet är detta tävlingen för dig.

  Skärmavbild 2016-08-17 kl. 09.54.05

En semifinalist från varje län
21 personer röstas fram och får representera var sitt av Sveriges län. Den slutgiltiga vinnaren, samt andra- och tredjeplatstagaren, utses därefter både med hjälp av svenska folket och av en utvald namnkunnig jurys röster. En av årets jurymedlemmar är den LA-baserade journalisten Jennie Hammar, aktuell med glasögonserien Jennies val.

–  Jag är själv stolt glasögonbärare och älskar hur bågar kan lyfta och komplettera en outfit. Jag kommer att leta efter en person som inspirerar mig och som bär glasögon för att förstärka sin personlighet. Precis som jag gör, säger Jennie Hammar.

 

lisa anckarman specsavers

Vinn en resa till Tanzania som ambassadör
Första pris är en resa till Tanzania som ambassadör för Specsavers välgörenhetsprojekt Ge Syn. Där får vinnaren tillsammans med Specsavers optiker och bloggaren Lotta Gray, ”Vimmelmamman”, göra syntester och dela ut glasögon till barn och vuxna och ge dem möjlighet att se, läsa, studera och försörja sig själva och sin familj. Lotta är själv en tidigare vinnare av tävlingen och innehavare av titeln Årets Glasögonbärare 2013.

Vinnaren får dessutom en styling och medverkar i ett modejobb i Amelia tillsammans med andra- och tredjeplatstagaren. Samtliga vinnare och semifinalister får också glasögon från Bruuns Bazaar.

Skärmavbild 2016-08-17 kl. 09.54.58

Såhär enkelt är du med och tävlar:

·        Ladda upp en bild på dig själv i dina glasögon på >>www.specsavers.se/tavla.

·        Sista anmälningsdag är 3 september.

·        21 semifinalisterna presenteras den 12 september och är de deltagare som fått flest röster av allmänheten.

·        Av dessa röstas sedan tre finalister fram av svenska folket och juryn i Årets Glasögonbärare 2016. Vinnaren presenteras den 6 oktober.

I samarbete med Specsavers

Posted in: Tävlingar

You might also like

Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Paulina Danielsson - Hjärnskakning Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *