TUTORIAL VARDAGSSMINKNING

Alltså wow, vad kul jag tycker att det är med Youtube nu! Allt bara rullar på. Jag vill göra filmer om allt och har verkligen så bra energi runt det. Här är min första sminkvideo – min vardagssminkning. Det kommer såklart bli bättre med tiden men jag känner att jag vill göra det enkelt. Jag använder samma penslar till mycket och flera av mina produkter är välanvända och smutsiga efter resor och sådant. Men det är så jag vill ha det – äkta. Hoppas ni uppskattar det! Skriv gärna i kommentarerna vad ni vill se nästa gång 🙂

 

Kom till min Youtubekanal >>HÄR

You might also like

Caroline Roxy - The lock up Tokyo Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - HUR NICE IS THIS Caroline Roxy - Westcoast summer days We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *