INTERVJU MED AFTONBLADET


Här är min och >>Madeleines intervju om >>SkapaSkillnad med Svenska Hjältar, Aftonbladet. 


Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.28.46

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.32.38

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.29.09

Läs hela intervjun >>HÄR

 

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA
  • Sophie

    Ni är grymma! Tjejer ska behöva stå ut med alldeles för mycket. Bästa är att ni två starka förebilder vågar visa mänsklighet. Konsekvenserna är heller inte synliga i många fall enligt mina erfarenheter, att de som utsätts är de som måste spela lyckligare och gladare för att dölja insidan. Vilket är ännu ett problem att det inte är okej som tjej att vara ledsen. Hoppas hoppas hoppas att ni får chansen att möta många unga tjejer som kan inspireras av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *