INTERVJU MED AFTONBLADET


Här är min och >>Madeleines intervju om >>SkapaSkillnad med Svenska Hjältar, Aftonbladet. 


Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.28.46

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.32.38

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.29.09

Läs hela intervjun >>HÄR

 

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:
  • Sophie

    Ni är grymma! Tjejer ska behöva stå ut med alldeles för mycket. Bästa är att ni två starka förebilder vågar visa mänsklighet. Konsekvenserna är heller inte synliga i många fall enligt mina erfarenheter, att de som utsätts är de som måste spela lyckligare och gladare för att dölja insidan. Vilket är ännu ett problem att det inte är okej som tjej att vara ledsen. Hoppas hoppas hoppas att ni får chansen att möta många unga tjejer som kan inspireras av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *