INTERVJU MED AFTONBLADET


Här är min och >>Madeleines intervju om >>SkapaSkillnad med Svenska Hjältar, Aftonbladet. 


Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.28.46

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.32.38

Skärmavbild 2016-08-18 kl. 12.29.09

Läs hela intervjun >>HÄR

 

You might also like

Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - work it Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - HOME UPDATE Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • Sophie

    Ni är grymma! Tjejer ska behöva stå ut med alldeles för mycket. Bästa är att ni två starka förebilder vågar visa mänsklighet. Konsekvenserna är heller inte synliga i många fall enligt mina erfarenheter, att de som utsätts är de som måste spela lyckligare och gladare för att dölja insidan. Vilket är ännu ett problem att det inte är okej som tjej att vara ledsen. Hoppas hoppas hoppas att ni får chansen att möta många unga tjejer som kan inspireras av er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *