NY HEADER

Skärmavbild 2016-08-20 kl. 09.52.09 Skärmavbild 2016-08-20 kl. 09.52.44

Skärmavbild 2016-08-20 kl. 09.52.25

Här är tre av mina gamla headers, haha! Det är så kul att titta tillbaka. Den första, med de gröna kläderna, var en av de bilder som låg uppe på forumet där det snackades skit om mig inför min medverkan i Top model. Jag var äcklig, ful och kanske till och med en man. Så jag får lite ont i magen när jag tittar på den. Tänk vad påverkad man blir. Det är som att den flickan blivit mobbad i skolan men inte de andra två. Usch, för elaka människor!

Som ni säkert märkt har jag bytt header. Jag älskar när saker är nytt och fräscht. Jag får så mycket mer inspiration och motivation då. Så är det säkert för de flesta. Bara jag möblerar om i rummet där jag sover så mår jag bättre när jag somnar och vaknar.

Nu ska jag och Erika äta en frukostbuffé som vi dukat upp och titta på The Jinx. Lördag morgon när den är som bäst 🙂

 

Posted in: Personligt

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *