MONDAY VIBE

Trench coat_Rebecca Stella
Shorts_Madlady
Earphones_Sudio Sweden

Morning babes! Min sista dag i Sverige på en vecka. Jag spenderar dagen på Blogfame-kontoret i Stockholm innan jag ska hem och packa det sista. Hoppas ni mår toppen. Annars vet ni vad som gäller: Andas, bra musik och något gott att äta. Imorgon är en ny dag <3

Posted in: Mode

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW
  • Emelie Nygren

    Hej tjejen! Vill börja med o säga att jag verkligen ser upp till dig, du är helt fantastisk o verkar vara en sjukt härlig människa.

    Nu till min fråga, dedär beiga cykelbyxorna eller vad de kallas du har på dessa bilder samt sett dig ha dem förr, var är de ifrån? Länge letat men aldrig hittat några så skulle verkligen uppskatta svar. Plus levis 501 shortsen, vad kör du för storlek på dem? Varit sugen på att beställa men så svårt med storlekarna. Ser dock ut som att du och jag har liknande kroppsform haha.

    Tack på förhand bästa du! O fortsätt med de du gör 😄

    Hälsningar, Emelie Nygren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *