UPPE INNAN SOLEN 

Spraytan_ANNA

God morgon mina STRÅLANDE stjärnor! Jag var uppe innan solen imorse och tränade 1h tabata med >>Amelie. Gaaalet, vad hårt vi körde. Orkar knappt hålla upp telefonen nu, får luta den mot bröstet. Dubbelhakan är inte nådig för att jag ska kunna skriva – haha! Ni skulle se mig. 

Vi har precis ätit en fantastisk frukostbuffé med paradisutsikt och nu ska vi snart gå ner till poolen och sola. Jag ska lyssna på Fredagspodden och dricka morgonkaffet – mmmm!!

Btw! Idag tar >>Madeleine över >>Madladys Snapchat MADLADYXO – lägg till och njut av hennes starka personlighet. Har ni tur kanske min glada bikinikropp skymtar förbi i bakgrunden.

Love L

Posted in: Resor

You might also like

Caroline Roxy - Tom ford glasses Ellinor Bjurström - Vecka 14 är kommen Caroline Roxy - MUSIC Caroline Roxy - Limited edition: Roxy fit denim Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *