FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN

En otrolig fördel med att blogga är att det är enkelt att gå tillbaka och träffa sig själv vid olika skeden i livet. Detta är en text som jag skrev augusti förra året. Det är jobbigt att läsa det för jag kastas tillbaka till den maktlösa känsla jag hade då. Jag försökte bara stark, jag försökte hitta ljuset. Men det var svårt. Kanske hjälper detta någon av er idag. Jag tror på er! 

Augusti 2015
Jag har, som ni vet vid det här laget, inte mått så bra den senaste tiden. Trötthet och ångest har hindrat mig från att fortsätta vardagen som jag brukar. För att detta ska bli bättre har jag gjort några förändringar i mitt liv. Jag har bland hållit mig borta från alkohol och koffein (koffeinfritt kaffe fungerar jättebra som substitut för mig på morgonen). Jag dricker 3 liter vatten om dagen. Jag tränar dagligen, antingen springer några kilometer eller yoga. Jag har tackat nej till alla erbjudanden jag fått via mail och istället flaggat dom inför framtiden. Jag försöker tänka på vilken mat jag gillar, vad jag uppskattar att göra och hur jag mår när jag är ensam. Hur mår jag när jag inte gör någonting? Hur reagerar jag när jag inte har någonting planerat? I hela mitt liv har jag, utan att reflektera över det, ständigt varit på språng. Ständigt haft nya idéer och planer. Jag har aldrig satt stopp. Men nu har min kropp sagt ifrån och jag har lovat den att jag ska samarbeta och lyssna på den bättre. Vi ska bli ett riktigt radarpar!

Eftersom att jag i vanliga fall är väldigt energifull och energisk så pratar jag mycket, älskar att träffa nytt folk och planera saker inför framtiden. Under denna jobbiga period så har min personlighet ändrats en del. Min energilöshet att tvingat mig att iaktta och att inte stå i centrum. Det har varit väldigt nyttigt för mig att se vem jag är då och vilka som verkligen stöttar mig när jag är svag.

Jag börjar se ljuset och jag är säker på att jag kommer komma ut som en starkare person på andra sidan.

Skärmavbild 2015-08-19 kl. 13.27.00

Visst ser ni i mina ögon att jag inte var lycklig här? På väg mot Barcelona. Jag ser ju nu att jag hade allt. Snygga kläder, hennan on fleek och en vecka i Spanien framför mig. Men ingenting är värt om det inte känns så inuti. Ytan är ingenting utan insidan. Glöm aldrig det. Usch, stackars flicka. Jag vill hålla om henne. Berätta hur bra allt kommer bli. För jag vet hur tom hon var där. Otrygg. Svag. Och nu sitter hon här, i Spanien igen ett år senare, och mår som en prinsessa. Livet är en gåva, ta väl hand om det.

You might also like

Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW Sandra Lindahl - Älskade River Island Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *