Nu kommer Ridiculousness till Sverige. Antar att ni sett den amerikanska versionen på MTV tidigare? Det är orimligt kul att kolla på roliga klipp. Snacka om att bara få koppla bort hjärnan ett tag. Erik Ekstrand kommer ta oss igenom världens roligaste klipp tillsammans med sina sidekicks Arantxa Alvarez och Toni Prince. Jag tycker om Erik! Han är rolig och avslappnad, precis så som en programledare för den här typen av program bör vara!

Premiären av 🔥Ridiculousness: Sverige🔥 var söndagen, 28 augusti klockan 22:00 på MTV.

sponsrat inlägg 

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - my second home Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - U-Bahn

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *