HÖSTENS BEAUTY WANTIES

Jag, precis som många andra, blir så inspirerad att uppdatera allt jag äger när hösten smyger sig på. Här är lite make up favoriter jag inte hade tackat nej till. Välkommen hösten! <3
1. Sleek Makeup Cream Contour Kit HÄR / 2. DIORSHOW Brow Chalk HÄR / 3. Yves Saint Laurent La Laque Couture – 39 Beige Gallery HÄR / 4. IMAN Luxury Moisturising Lipstick – Black Brandy HÄR / 5. By Terry Fall Collection: Terrybly Densiliss Blush Compact HÄR / 6. IsaDora Eye Color Bar – Nude Essentials HÄR / 7. Crabtree & Evelyn Caribbean Island Wild Flowers Hand Therapy HÄR / 8. theBalm Mary Lou Manizer HÄR / 9. Lily Lolo Mineral Finishing Powder HÄR / 10. Yves Saint Laurent Black Opium EdP HÄR adlinks

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Sponsored - Digital Queen Elin Hagberg - Hjälp mig, vilken tycker du? By Gisela - MISTER FRENCH & QUEENS Paow - When you love someone. Caroline Roxy - Caroline Roxy X Björn Borg X Catamaran sailing Sponsored - Hannalicious @ NAKD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *