IDA 23ÅR

I lördags firade vi Ida som fyllde 23år med ett jädra hålligång. Jag och min kusin Erika briljerade i beerpong som vanlig och till det drack vi Boulard Cider de Normandie. Cidern är av 100% naturlig äppeljuice! I Frankrike är ciderreglerna strängare än någon annanstans i världen och där måste en äppelcider till 100 % bestå av äpplen – ingenting annat – för att ens få kallas cider. I Sverige är definitionen betydligt bredare – som minst måste andelen äppeljuice, där även koncentrat får ingå, uppgå till 15 procent. Det märks på smaken kan jag säga. Men jag uppskattade det naturliga!

Kom till cidern_HÄR

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *