THAILAND ÖVER JUL

Bikinitrosor_Chiquelle
Sneakers_Madlady
adlinks

Igår bokade jag resa till Thailand 17 december. Precis som förra året ska jag vara där över jul med familjen. Vi hade så otroligt trevligt och mysigt förra året så jag ser verkligen fram emot det. Hela min resväska var full med klappar och det ska den vara i år med!

Dock känns det extra tråkigt att inte fira med Mike eftersom vi var ifrån varandra i fjol också. Men han får en extra nyårspuss istället 🙂


Posted in: Mode, Resor

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *