Blod, svett och fördomar! Kvinnor har genom alla tider varit starka och uthålliga – lite blod stoppar oss inte. Senaste tiden har mens varit, som en brukar säga, på tapeten. Bort med tabun och fram med det som större delen av oss kvinnor upplever en fjärdedel av månaden. Denna video är en stark skildring av kvinnor som kämpar av olika anledningar. Blod ska inte stoppa oss i vardagen eller i träningen. Bra jobbat Libresse!

sponsrat inlägg.

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *