LIGHT MY FIRE!adlink Bomber_ELLY PISTOL

Lunch på kontoret nu! Jag är stressens morsa idag! Vet inte vad det är men ibland bara sköljer det över mig. Då tar det stopp i huvudet. Jag får ont i huden, särskilt på överarmarna, tårarna är nära och varje ord jag läser känns som 10 meningar. Puh! Jag borde bara gå hem och lägga mig egentligen men när man är egenföretagare går det inte alltid.  Detta är efterskalven från min utbrändhet i höstas. Ibland säger hjärnan ifrån. Nu ska jag ta mig igenom dagens sista möte och sedan ta tåget hem mot sängen. Puss mina fina.

You might also like

Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita! Josephine Qvist - HOME UPDATE Caroline Roxy - All the way up Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *