KONTORSJOBB

adlinks
Hörlurar_HÄR

Kofta_HÄR
Ring_HÄR (15% med koden ”lices” när du handlar)

Idag är jag på Blogfame-kontoret. Jag kör bara en dag (istället för två) denna vecka då jag är helt slut. Jag känner som sagt av stress-syndrom igen som jag fick i höstas och måste dra i handbromsen. Dessutom är det fashion weekend i helgen och jag ska gå två visningar, sminka 10 modeller och göra henna på UKK. Hålligång x1000 med andra ord. Men jag är viktigast – för det finns bara en kropp att bo i 🙂

Posted in: Mode, Personligt

You might also like

Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - BARCELONA - STOCKHOLM - PALMA Keela - Outfits. Keela - Rockbjörnen Sponsored - Zalando @ Way out west Josephine Qvist - KÖPA EN TILL HUND?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *