BRA OFF, BUNS UP

Någonting som jag så gott som aldrig använder längre är BH. Eller ja, inte den där typiska modellen med bygel och puffiga ilägg i alla fall. De senaste åren har jag istället, utan att tänka på det så mycket, nästan bara använd mjuka toppar under mina tröjor – om något alls. Dessutom älskar jag att kasta av mig tröjan och springa omkring i en topp och trosor hemma. Så mycket skönare än en hård BH.

Här är några online favoriter.

toppar

adlinks 1  2  3  4  5  

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - The lock up Tokyo Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - HUR NICE IS THIS Caroline Roxy - Westcoast summer days We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *