BLOGGAT FÖR EXAKT ETT ÅR SEDAN:

För exakt ett år sedan vann TV-programmet jag medverkade i ”Jagad av Hundar” ett pris och då skrev jag såhär:

Det finns tydligen någonting som heter Årets Skämmskudde. För tredje året i rad delar nu komikerna Martin Soneby och Fritte Fritzson ut Skämskudden – priset som går till de mest pinsamma svenska tv-ögonblicken. Däribland Samir Badran som Årets TVpersonlighet (vilket jag tycker är lite tråkigt för det finns ingen som Samir). Jag skäms inte över honom i alla fall!

Årets tävlingsprogram

”Jagad av hundar”, TV3

”Deltagarna låtsas att de blir jagade av hundar, och kanalen låtsas att tittarna köper det”.

Jag kan köpa att programmet fick den här utmärkelsen. MEN! Jag som medverkat i TV förut (Bl.a Top Model) och vet hur få situationer som är naturliga på TV, kan försäkra er om att allt ni såg i Jagad av Hundar är äkta. Vi var livrädda. Jag grät flera gånger under inspelningen. Vi fick inte prata med varandra offcam. Vi blev ledda runt i en nattsvart skog i flera timmar  av maskerade män som inte pratade med oss. Om vi ville fråga någonting så blev vi skarpt tillsagda att ”don’t speak”. Den tid vi inte gick runt i skogen fick vi sitta tysta i timtal i ett varsitt tält helt oinformerade. Produktionen hade gjort allt för att programmet skulle bli så äkta som möjligt. Vi blev till och med kidnappade ”på riktigt” från vårt hotell i Litauen och förda med ögonbindel till inspelningsplatsen. Även då fick vi inte prata med varandra och tankarna om det verkligen stod rätt till snurrade i huvudet.  Kanske därför ingen tror på att det faktiskt är äkta? Och gällande om vi verkligen blev jagade av hundar: Vi sprang för livet.

Här är ett litet smakprov från avsnittet:

Här är hela avsnittet:


Skärmavbild 2014-09-22 kl. 12.24.55

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 13.47.49

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 13.50.45

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 13.49.38

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 14.11.52

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 13.53.51

Skärmavbild 2014-10-08 kl. 13.53.27

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Sandra Lindahl - Älskade River Island Caroline Roxy - Studio vibes Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *