ETT NYTT LIV

njie favoriter

Morning mina shining stars. En ny vecka. Känns som ett helt nytt liv. Jag har ju varit bortkopplad en vecka, gått på mediationsläger och försökt rensa upp stresshelvetet. Det är ett jäkla knåpande att få ihop en vardag som uppenbarligen är för mycket för min starka kropp. Men jag ska lyckas! Nästkommande två veckor är stenhårt planerade med väldigt lite jobb (3 dagar istället för 7), mycket vila och massor med omtanke till mig själv.

Idag ska jag bara jobba förmiddag och sedan ska jag iväg på ett lunchmöte hos en körskola(!!). Om allt blir som jag vill så kommer ni få följa med mig och ta körkort inom en snar framtid. Det har varit så mycket ångest med det där förbannade körkortet sedan var på intensivkurs och kom hem utan körkort. Men nu så kan vi peppa varandra tänkte jag! Klarar jag det – klarar ni det, ju.

Jag startade denna morgon med min favoritdryck. Aloe vera-drycken från >Njie. Det är samma företag som gör pro pud också, ni vet? Choklad pud är så extremt, sjukt, jäkla asgod. Har du inte provat? Gör det.

14423821_10153827345850913_1252132359_o

You might also like

Sandra Lindahl - Margaritas & Bio Paulina Danielsson - AH CLINIC Caroline Roxy - Spring feelings Ellinor Bjurström - Vikt och bristningar - vecka 22

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *