Artisterna Jason Diakité (Timbuktu) och Ramy Essam träffas genom appen Let´s Talk från Läkerol. Ladda ner appen och språkträna eller hjälp till med utlärning via http://lakerol.se/letstalk

Jag har hört om denna app genom bland annat Alex och Sigges pod. Jag tycker verkligen det är en rolig och smart idé. Det är alltså ett sätt att få folk som precis kommit till Sverige att lära sig Svenska bättre genom att chatta/snacka med oss som pratar flytande Svenska!

I videon får vi även lära känna Timbuktu bättre, vilket jag tycker var intressant. Visste ni till exempel att hans första artist namn var Genius Jay?

sponsrat inlägg

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Paulina Danielsson - No more slutty halloween. Josephine Qvist - EVENT A LA CLINIQUENOIR Paulina Danielsson - Dagens look. Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *