dreamy

Joggers_Here
Backpack_Here
Sneakers_Here
T-shirt_Here
Coat_Here
adlinks

Både Thailand och Miami är bokat i vinter och här är är riktig dröm-outfit inför mina resor. Älskar att resa bekväm-snygg! Av någon anledning känner man sig ju alltid så ofräsch när man rest. Varför är det så egentligen?? Det kan ju räcka med att sitta på ett flyg i 2h så känner man sig typ bakfull. Jag tycker att det hjälper väldigt mycket att känna sig drop dead G när man kliver på flyget!!

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Sanningn om mitt mående. Josephine Qvist - ARRIVAL Josephine Qvist - JUNKYARD RABATTKOD Sandra Lindahl - The sick baby = jag Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *