#BEAUTYBRUNCH2016

dsc08994

dsc09000

dsc09003

dsc08996

dsc09022

dsc09013

dsc09009

dsc09094

Jag och dagens värdinna >Annica

 

Alltså herregud vilken mysig dag vi haft på Silja Line! Brunchbuffén var out of this world. Vi var på en sådan där färja du vet som man ser på reklam i hytten när man är på en ”vanlig” färja. Det var spa och shoppinggator med flera våningar. Fantastiskt!

På plats på brunchen fick vi genomgång av skönhetsmärkena Shiseido, Lumene och Thomborg. Vi fick även med oss flera produkter hem som jag ska prova. Om jag får någon favorit så får ni såklart höra det 🙂 Puss på er!

event1

Hela gänget! Bild lånad av >Annica!

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *