PERMANENT BÖJDA FRANSAR

Jag har gjort någonting sååå spännande och apabra denna morgon! Jag har färgat och böjt mina ögonfransar permanent hos Aukse hos Taralashes. Alltså vilken dröm. Naturligt har jag kritvita, raka hästfransar som inte gör någon glad. Men nu! Alltså titta nu! Jag ser ut som en exotisk djungeldrottning som bara det skriker ”I woke up like this!!” om. Ni vet exakt.

Just nu har Aukse på Kungsgatan i Uppsala ett erbjudande där ni kan permanenta och färga brynen för 500kr!
Boka >HÄR

Resultatet håller tills dina nya fransar växer ut. Alltså ca 6 veckor. Så sjukt awsome – eller hur!!!

Här har ni före- och efterbilder mina änglar (Aukse trådade även mina ögonbryn och min överläpp):

franspermanent

Boka >HÄR

slutresultat

Här är slutresultatet med helt orörda fransar (!!)
Jag var så nöjd så jag var tvungen att lyxa med en green power smoothie på bästa Sandys!

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben Intervju - Noomi Rapace Caroline Roxy - Summer's here Alexandra Nilsson - #tbt - Australien och Nya Zeeland Sponsored - Icon Mirror
  • Rödstrumpa

    Halloween snart och tro mig du behövde inte en gnutta smink du ser redan ut som en hiskelig häxa ditt genomfula äckel

  • Victoria

    Lisa! Ibland blir jag nästan matt av hur cool du är. Jag är grunden Uppsalabo, eller i alla fall Uppsalastudent, men pluggar för tillfället utomlands. När min hemlängtan kickar in så brukar jag kika in här och suga åt mig allt som har med Uppsala att göra, men framför allt all pepp som flödar fritt. Det är underbart att se att allt du gör verkar vara för din egen skull och jag jobbar varje dag för att nå dit jag också. Tack för att du delar med dig av allt – jag ser fram emot att erövra Sverige på nytt när jag kommer hem igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *