DEAL BABY!

1. New York Poster från Poster Store HÄR / 2. Soffa från Decotique HÄR / 3. Soffbord från Ox Denmarq HÄR / 4. Matta från Pappelina HÄR / 5. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 6. Prydnadskudde från House Doctor HÄR / 7. Ljusstake från Klong HÄR / 8. Pläd från Bloomingville HÄR / 9. Vas från Tom Dixon HÄR / 10. Fåtölj från Ox Denmarq HÄR / 11. Louis Vuittonbok HÄR

Inredning och sådant skoj har tagit så stor plats i min hjärna på senaste – som sagt. Gud! Är jag tjatig?! Sorry i så fall. Men jag måste bara säga en sista gång FA-AN VAD KUL DET ÄR MED INREDNING. Jag och Mike har snart piffat klart hemma på vår vindsvåning och jag har bland annat gjort både en kläd-, sko- och en smyckesgarderob ute i vardagsrummet. Först låste jag mig vid att min garderob inte skulle ta för stor plats. Men varför inte?! Det är mitt liv! Nu breder den ut sig över exakt hela lägenheten. Min stil är mitt största intresse och jag har även haft turen att träffa en kille som brinner för samma sak. Han har med glädje mina paljettklänningar hängandes bredvid TV-soffan så länge han får ha sina Yeezys stående i vardagsrummet – DEAL BABY!

inlägget innehåller adlinks 

Posted in: Inredning

You might also like

Caroline Roxy - DATES Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Caroline Roxy - LA bound Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Maddiken 17 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *