MOCKAKEPSAR

1. Svart HÄR / 2. Röd HÄR / 3. Grå HÄR

Jag älskar att keps har blivit så socialt accepterat. Och att tjejer har börjat använda det mer! Det är ett så enkelt sätt att få lite cool attityd och självförtroende. Dock tycker jag inte alltid att just jag passar i det så bra… jag måste nog ha det mer så jag vänjer mig 😉

Dessa mockakepsar jag valt ut åt er tycker jag är ett perfekt alternativ då materialet ger en mer sofistikerad och seriös känsla än en sportkeps. Och som vanligt när jag gillar någonting vill jag ha ALLA färger. Hej hopp!

keps

Jag och >Johnny i keps när vi fotade för Junkyard.
Jag är ju för sjutton assnygg i det. Vad snackar jag om? Måste ha det mer. 

Inlägget innehåller adlinks

Posted in: Mode

You might also like

Josephine Qvist - EN SÅN DÄR BRA DAG BYGISELA - IDAG: EL MASNOU Keela - I took a pill in..... Sponsored - Get your Glossybox today! Sponsored - Zalando @ Way out west Keela - Everyday cravings.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *