TIPS: VARDAGSSNYGG!

Inlägget innehåller adlinks
1. Kappa från ONLY HÄR / 2. T-shirt från Nike Sportswear HÄR / 3. Väska från Vagabond HÄR / 4. Sneakers från Steve Madden HÄR / 5. Byxor från Vila HÄR / 6. Halsduk från WEEKEND Max HÄR / 7. Mobilskal från Mason Scotch HÄR

Jag vill känna mig snygg varje dag. Varje jäkla vardag också. Inte bara när jag ska på fest eller på något möte. Att se sig i spegeln och känna sig nöjd och glad är så viktigt för mig. Självklart kommer skönhet inifrån och ingenting är viktigare än känslan i magen men för mig kan onekligen materiella ting höja min känsla av lycka och självförtroende! Ett enkelt sätt att vara vardagssnygg är lager på lager, stora smycken och festliga färgklickar. En stor halsduk tycker jag också ger känslan av trygghet och mys – men är skitsnyggt! Men det måste vara bekvämt, inga åtsittande jeans eller stickiga koftor här inte – jag vill kunna koncentrera mig på att leva!

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - UVI Caroline Roxy - LA bound Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - New years Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Mixin it up

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *