TIPS PÅ FARSDAGSPRESENT

1. Petter Stodalen Min hemlighet HÄR / 2. Bruce Springsteen Born To Run HÄR / 3. Klocka från Paul Hewitt HÄR / 4. Karaff från Lene Bjerre HÄR / 5. Skjorta från Polo Ralph Lauren HÄR / 6. Manschettknappar från Thomas Sabo HÄR / 7. Sneakers från adidas Originals HÄR / 8. Halsduk från Lee HÄR / 9. Handskar från J.Lindeberg HÄR / 10. Portfölj från Pier One HÄR / 11. Ölglas från Iittala HÄR / 12. Vattenflaska från Design Letters HÄR

Den 13 november är det farsdag. Jag kommer tyvärr inte vara med min pappa då eftersom han bor med min resterande familj i Thailand över vinterhalvåret men jag åker till dem den 17 december så jag får fira honom då!
Eller hur var det pappa? Kommer du vara hemma något i november? Messa mig! 
Här är i alla fall lite tips på vad ni kan köpa till era pappor. Om ni har någon pappa i ert liv <3 

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *