TOP OF THE WORLD

Inlägget innehåller adlinks

Linne HÄR / Stövletter HÄR / Byxor HÄR / Lösögonfransar HÄR / Parfym HÄR / Mascara HÄR / Väska HÄR

Den här outfiten skulle jag GÄRNA rocka som en jäkla rockring med en fet bomber till. På något event eller bara några timmar på stan. Jag älskar att blanda stilar. Särskilt mer classy detaljer med en streetig jacka eller feta sneakers. Trenden med dessa fantastiska färgade klackar som jag klippt in här uppe gör det dessutom enkelt att få in en mer kaxig känsla i outfiten. De dagar man känner sig som top of the world ska ju outfiten också skrika det. Visst? Det är man värd, ju.

skarmavbild-2016-10-16-kl-11-08-05

Typ >denna jacka till vore ju guld. Bild lånad av talangfulla Uppsalatjejen @Tillaleh

Posted in: Mode

You might also like

Alexandra Nilsson - Har fått lite smink! Alexandra Nilsson - Han är fin han min Andreas Sponsored - Icon Mirror Paulina Danielsson - Hjärnskakning Intervju - Noomi Rapace Sandra Lindahl - Behöver till sommar-garderoben

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *