DEN PERFEKTA VINTERJACKAN

1. Jacka HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Bomberjacka HÄR / 4. Bomberjacka HÄR / 5. Parkas HÄR / 6. Parkas HÄR

MUMS! Vad mycket snyggt >Madlady har fått in. Och som jag skrev igår, det är absolut svårare att klä sig snyggt på vintern men det är ingen omöjlighet. Istället får en satsa på snygga jackor, skor, mössa och vantar. Apropå vantar så ska jag köpa ett par billiga skitvantar på HM och klipp av fingrarna. Det är ju så snyggt! 
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - work it Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - HOME UPDATE Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *