DEN PERFEKTA VINTERJACKAN

1. Jacka HÄR / 2. Jacka HÄR / 3. Bomberjacka HÄR / 4. Bomberjacka HÄR / 5. Parkas HÄR / 6. Parkas HÄR

MUMS! Vad mycket snyggt >Madlady har fått in. Och som jag skrev igår, det är absolut svårare att klä sig snyggt på vintern men det är ingen omöjlighet. Istället får en satsa på snygga jackor, skor, mössa och vantar. Apropå vantar så ska jag köpa ett par billiga skitvantar på HM och klipp av fingrarna. Det är ju så snyggt! 
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *