Alltså snacka om sommaren 2016’s coolaste samarbete: @lindapira och @m0llys släpper låten #eygäri. Se exklusivt behind the scenes på YouTube-kanalen XideSverige!

Jag uppskattar verkligen att det görs mycket goda alkoholfria alternativ. Jag som exempelvis ofta går på sena event mitt i veckorna varken vill eller kan dricka bubbel 24/7. Dessutom är det svårt med ett så pressat schema som jag har. Ofta är jag på ett event till sent på kvällen ena dagen och sedan ska jag upp tidigt och jobba dagen efter. Det är ohållbart att trycka i sig alkohol då!
På lördag t.ex är det Uppsala Vimmel Awards hela kvällen (och natten?) och på söndag har jag danslektion med Phantoms på morgonen inför ett företagsgig i december. Alkoholfritt for president.

Dessutom älskar jag att bästa Molly och Linda går ihop och gör denna grymma låt ihop. Två starka brudar med olika bakgrund men samma hjärta – love it.

I samarbete med Carlsberg

Posted in: Mitt Liv

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *