MIN POP UP BUTIK!

Hej finisar. Nu är min second hand shop uppdaterad med massor av fint!
Kom till butiken >>HÄR

Säljer bland annat dessa:

dress

slip-n

bossy

leggings

feminist

skarmavbild-2016-11-10-kl-09-24-09

grand-hotell

hustle

kjolen

Kom till butiken >>HÄR


Just nu: Jag sitter på Uppsala central och jobbar. Längre kom jag inte för tåget till Stockholm var inställt. Dock var det nog tur för jag mår inte alls bra. Känner att stressen biter mig i baken och dessutom är mina veckor fullbokade tills jag åker till Thailand 17 december. Så nu ska jag jobba av massor på förmiddagen och sedan ska jag vila idag (och kanske imorgon?).

Ingen mobil och ingen dator 🙂 Love L

 

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Våran första vlogg. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Ellinor Bjurström - OM ELLINOR Ellinor Bjurström - KUBtest vecka 13 Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Väx upp, nah inte du.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *