MIN POP UP BUTIK!

Hej finisar. Nu är min second hand shop uppdaterad med massor av fint!
Kom till butiken >>HÄR

Säljer bland annat dessa:

dress

slip-n

bossy

leggings

feminist

skarmavbild-2016-11-10-kl-09-24-09

grand-hotell

hustle

kjolen

Kom till butiken >>HÄR


Just nu: Jag sitter på Uppsala central och jobbar. Längre kom jag inte för tåget till Stockholm var inställt. Dock var det nog tur för jag mår inte alls bra. Känner att stressen biter mig i baken och dessutom är mina veckor fullbokade tills jag åker till Thailand 17 december. Så nu ska jag jobba av massor på förmiddagen och sedan ska jag vila idag (och kanske imorgon?).

Ingen mobil och ingen dator 🙂 Love L

 

Posted in: Mode

You might also like

Josephine Qvist - MA NEW BAG Keela - I took a pill in..... Caroline Roxy - The main track of the EP Sponsored - Zalando @ Way out west Caroline Roxy - B-day bash! Sponsored - Get your Glossybox today!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *