CHOKER HEAVEN

Choker_Dizzle  Necklace_Dizzle  Tshirt_ebay

Heeey mina babes! Jag har vaknat med energi. Äntligen. Tagit en koffeinfri kaffe och betat av mailen. Visst är mina nya smycken amazing? Chokern är otrolig – jag har den i grönt också. Mums!

Ikväll är det Vimmel Awards där jag är nominerad i tre kategorier. Tack alla som röstat. Nu är det bara att hålla tummarna. Vinner jag inget så är jag glad ändå. Besvikelse är ingen känsla jag klamrar mig fast vid och har aldrig gjort.

Love L

Posted in: Mode

You might also like

Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *