COZY AND GORG


1. Långärmad t-shirt HÄR / 2. Vinterstövlar HÄR / 3. Ryggsäck HÄR / 4. Leggings HÄR / 5. Örhängen HÄR

Jag har ju köpt min första ryggsäck, en LV. Det har varit en sådan accessoar jag haft svårt att bära tidigare så jag var tvungen att rivstarta för att det skulle gå hem hos mig – hehe. Men nu är jag såld! Det är verkligen både bekvämt och snyggt. 
En annan grej jag alltid haft svårt för är hatt… så det måste jag köpa. 
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Posted in: Mode

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Hedda Dibinger - hair thoughts Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Sandra Lindahl - FRÅGESTUND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer BYGISELA - WHAT'S UP?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *