COZY AND GORG


1. Långärmad t-shirt HÄR / 2. Vinterstövlar HÄR / 3. Ryggsäck HÄR / 4. Leggings HÄR / 5. Örhängen HÄR

Jag har ju köpt min första ryggsäck, en LV. Det har varit en sådan accessoar jag haft svårt att bära tidigare så jag var tvungen att rivstarta för att det skulle gå hem hos mig – hehe. Men nu är jag såld! Det är verkligen både bekvämt och snyggt. 
En annan grej jag alltid haft svårt för är hatt… så det måste jag köpa. 
Inlägget innehåller affiliatelänkar

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *