THE FUTURE IS FEMALE


The future is Female_shoptoughluck
Mesh stockings_Partykungen

Heeej babes! Idag är en stressig dag på kontoret. Men roligt som sjutton är det. Jag planerar 2 events och bollar med olika företag om hur deras marknadsföring kan se ut. Dessutom har jag varit på möte med United Screens om ett samarbeteme med Musikhjälpen – aaaaamazing! 

När jag kommer hem ska jag rekordmysa i soffan för imorgonbitti kl 04 ska jag resa till Bryssel med underklädesmärket Hunkemöller. Så tidigt! Så kul!

Ni är bäst,
Lisa

Posted in: Mode

You might also like

Sandra Lindahl - Fyller läpparna Hedda Dibinger - KREAMY KLÄR Sponsored - Digital Queen Paulina Danielsson - 6 in the morning Sponsored - Hannalicious @ NAKD Elin Hagberg - Hjälp mig, vilken tycker du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *