THE FUTURE IS FEMALE


The future is Female_shoptoughluck
Mesh stockings_Partykungen

Heeej babes! Idag är en stressig dag på kontoret. Men roligt som sjutton är det. Jag planerar 2 events och bollar med olika företag om hur deras marknadsföring kan se ut. Dessutom har jag varit på möte med United Screens om ett samarbeteme med Musikhjälpen – aaaaamazing! 

När jag kommer hem ska jag rekordmysa i soffan för imorgonbitti kl 04 ska jag resa till Bryssel med underklädesmärket Hunkemöller. Så tidigt! Så kul!

Ni är bäst,
Lisa

Posted in: Mode

You might also like

Caroline Roxy - The lock up Tokyo Sponsored - Get your Glossybox today! Josephine Qvist - HUR NICE IS THIS Caroline Roxy - Westcoast summer days We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Sponsored - Mad Lady 30-50% rea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *