MORGONROCK

claudia paradise hotel

Nog för att Claudia i Paradise hotel betedde sig som ett as i tisdagens avsnitt men jag kunde inte undgå att se hennes vackra morgonrock hon svepte in sin ångest i. Varför har jag ingen sådan? Jag kikade runt lite på morgonrockar och hittade dessa tre. Så fina! Want! Perfekta att glida runt i hemma och dessutom svinsnyggt till ett par knähöga stövlar.

morgonrockar

Black_here  Pink_here  Beige_here

 

Posted in: Mode

You might also like

BYGISELA - WHAT'S UP?! Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Josephine Qvist - A BIT BLURRY BUT WHATEVER Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *