MORGONROCK

claudia paradise hotel

Nog för att Claudia i Paradise hotel betedde sig som ett as i tisdagens avsnitt men jag kunde inte undgå att se hennes vackra morgonrock hon svepte in sin ångest i. Varför har jag ingen sådan? Jag kikade runt lite på morgonrockar och hittade dessa tre. Så fina! Want! Perfekta att glida runt i hemma och dessutom svinsnyggt till ett par knähöga stövlar.

morgonrockar

Black_here  Pink_here  Beige_here

 

Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *