X-LASH X-LIPS RESULTAT

resultat x-lash x-lips

X-LASH_HERE
X-LIPS_HERE

Rabattkod: BLACK

Nu har jag använt X-lash och X-lips i 7 veckor och ja, bilden talar för sig själv.

Info om X-lash:
Xlash är framtagen för att göra dina ögonfransar naturligt längre och fylligare. Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Xlash har förnyat kosmetikan. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar som håller över tiden. Xlash ger dina ögonfransar styrka med hjälp av naturliga ingredienser. Många ser resultat efter bara några veckor.

Info om X-lips:
Denna produkt är för dig som ville ha större och fylligare läppar som håller över en längre tid, utan att behöva spruta in botox eller dylikt. Serumet tränger igenom läpparnas epidermis celler och framhäver läpparnas collagen och elastin. Collagenen och elastinen i läpparna växer och gör på så sätt läpparna större och mer putande. Genom att använda Xlips EGF under 4-6 veckor får du ett långvarigt och effektivt resultat av större läppar. Allt sker naturligt utan risk för bieffekter eller andra obehagligheter.

Posted in: Smink & Skönhet

You might also like

Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Sandra Lindahl - Margaritas & Bio

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *