WELCOME HOME

Indiantavla_HÄR   Vattentavla_HÄR   Aloeveratavla_HÄR
25% rabatt på alla posters med ”lisa25

Nu börjar vi verkligen få ordning hemma! Det kliar i fringrarna att filma en lägenhets tour åt er till min >Youtube-kanal. Imorgon kommer UNT och ska göra en stor intervju och fota mig här hemma så där kan ni få en smygkik på lägenheten snart.

Fler vackra posters hittar ni hos >Desenio. Mellan 22 nov och 24 nov har Desenio en 25% rabattkod ”Lisa25”
Jag kommer att skruva upp dessa i halltrappan senare. Det kommer bli så fint!

Posted in: Inredning

You might also like

Josephine Qvist - SKOLSTART OCH EN JÄVLA MASSA ANDRA STARTER Paulina Danielsson - Rörelsen - Efterfestens Efterrätt Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Caroline Roxy - My 14K Rosegold Roxy x V-moda headphones Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *