FIT AND GORGEOUS

1. Tights HÄR / 2. Gympåse HÄR / 3. Träningshandskar HÄR
4. Hoodie HÄR / 5. Tights HÄR / 6. Sport-BH HÄR /7. Shaker HÄR 
8. Träningstopp HÄR / 9. Tights HÄR

Snygga träningskläder har alltid varit en supermotivation för mig. >Stronger är väldigt duktiga på att göra coola prints på sina väldesignade kläder. Bland annat har min vän >Caroline desginat en egen line som ni hittar >HÄR.

set aloha stongerAloha set_HÄR

This post contains adlinks from Adviral
Posted in: Mode

You might also like

Paulina Danielsson - Bra & dåligt We Are One - MADLADY X LISA ANCKARMAN Paulina Danielsson - ALLT ÄR INTE ALLTID PERFEKT Sponsored - Mad Lady 30-50% rea Sponsored - Get your Glossybox today! BYGISELA - MER PALJETTER TILL GARDEROBEN:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *