SILVANA IMAM PÅ KATALIN

Idag och imorgon spelar Sveriges bästa rappare på Katalin. Attitydguden Silvana Imam kommer spränga hela lokalen. Jag kan knappt bärga mig. Kommer bli obeskrivligt fett!!

Dessutom är jag helt pirrig inför hennes merch för konserten. Jag har sett på hennes facebook att det finns för mycket snyggt. Maaah goood. Kommer gå omkring som en levande Silvanaskyltdocka. Men det gör jag med glädje.

Dagens konsert är slutsåld men hon kör två dagar så imorgon, fredag, finns det fortfarande biljetter. Missa inte din chans att se denna poet och totala naturkraft.

Köp biljett_HÄR

Lyssna på Silvana Imam_HÄR


Säg till dom som aldrig saknat mig

Säg till dom jag är tillbaks igen

Säg till silver att jag klär i guld

Säg till ångesten att jag inte känner skuld

Säg till dagen att jag lever nu

Säg till natten att i natt ska vi fakka ur

Säg till dom som aldrig fått nått sagt

Självförtroende är pengar fitta krig och makt

Säg till sömnen att jag sover sen

Säg till tiden ge tillbaka den

Säg till Rihanna jag vill ha henne

Säg till kungen ge oss pengarna

Posted in: Events

You might also like

Sandra Lindahl - Älskade River Island Paulina Danielsson - AH CLINIC Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Caroline Roxy - QUEEN OF SNOW
 • Maria

  Hej Lisa!Jag har velat nu ett tag att eventuellt att börja blogga. Skulle du kunna berätta hur det går till allt med det?Hos vem ska man börja blogga nånstans enligt dig som bästa alternativet?Och jag skulle vilja sedan efter ett tag få samarbeta med några företag inom kläder och kanske få betalt att blogga(några hundra kronor per månad). Hur går allt till med dom samarbeten?Och är det en bra ide att börja blogga om man bara vill tjäna pengar på det och få fina kläder hem?Eller måste man ha en egen stil/intresse som gör att folk lockas att komma dit?Allt är så förvirrande tycker jag. Massa Kramar från Maria

  • lices

   Hej Maria. Vad roligt att du är nyfiken på min värld. Enligt mig så tror jag inte att den bästa grejen är att börja blogga nu då allt går mot rörlig bild. Om jag vore du skulle jag satsa på Snapchat och Youtube. När du haffat en lite större fanbase så är det bata att marknadsföra dina kanaler mot företag och berätta om dig. Dessutom kommer företag förhoppningsvis se dig och vilja synas i dina kanaler.
   Ett bra verktyg för att tjäna pengar är: blogfame.com. Då kan du tjäna per klick eller försäljning och på så sätt tjäna några slantar trots att du inte har så mycket views. Du gör då om länkar i länkomvandlaren och klistrar in det i beskrivningen under ditt klipp. T.ex länk till tröjan du bär eller doftljuset du tipsar om! Lycka till 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *