BARA NI VÅGAR DRÖMMA

Morning finisar!

Jag vaknade vid 09 och smög upp och satte på kaffe. Jag ser fram den här dagen för idag ska jag och min nya stylist-assistent Rebecka (yees, har äntligen tagit tag i att projektanställa en assistent inför stora jobb) till >Rådhuset och hämta kläder inför ett stylingjobb för Unionen.

Inte nog med att vi ska styla 8 modeller. Vi ska dessutom göra hår och smink. Min idé såklart. ‘Jag kan göra allt!’ Hör jag mig själv ofta säga i möten och arbetsintervjuer. Men jag är inte orolig. Jag tvekar sällan på att det jag gör är bra och det resulterar i att jag arbetar extremt snabbt. För något år sedan sminkade jag 10 modeller på två timmar inför en Wellavisning på Annexet. Mina fingrar glöder! Och yes, jag får skryta i min egen blogg. Och annars också för den delen.

Jag har en regel att så mycket som man ger andra beröm får man även ge sig själv beröm. 

I vilket fall! Idag ska jag både kolla synen inför körkortet, köpa några snygga bågar på SpecSavers (jag skulle gått till Spec Savers -och så gör jag det… naaajs) och sedan låna massor av roliga accessoarer och kavajer på Rådhuset inför Unionenjobbet med Rebecka. Så. Himla. Kul.

Ha en fantastisk dag mina hjärtan. Vad ni vill kan ni få. Bara ni vågar drömma! Puss!

madlady

You might also like

Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sandra Lindahl - Vill ha väldigt gärna Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *