REKLAMSTYLING FÖR UNIONEN
Kläder_RÅDHUSET

Alltså vilken dag vi hade igår, jag och min fantastiska stylistassistent Rebecca. Vi lyckades fixa 4 modeller med smink, naglar, insmörjning, hår och kläder + hjälpa till under fotograferingarna så allt stod rätt till. Ni som varit på en plåtning eller bara har lätt att tänka er in i nya situationer – FÖRSTÅ vilka stålkvinnor vi var! 

Efter 7h konstant fejande gick luften ur oss och precis då var allt klart. Tiden kändes som en minut och alla skratt under dagen är ovärdeliga. 

Rebecca, som jag projektanställde inför denna styling, kunde inte varit bättre. Hon var på rätt plats vid rätt tillfälle, kom med innovativa idéer och avlastade mig när det blev för mycket. DRÖMKOLLEGA! 

You might also like

Sandra Lindahl - UMEÅ OPEN Caroline Roxy - Studio vibes Paulina Danielsson - And I know it ain't pretty when our hearts get broke Paulina Danielsson - Love life osv.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *